top of page
Search

Subway Surfers

Cu siguranță mulți părinți se confruntă cu problema dependenței copiilor de telefon sau, mai bine spus, a dependenței de jocurile video pe telefon. Pentru a soluționa această chestiune, noi, Asociația AsNatura, sprijiniți de Primăria Iași, facem tot posibilul ca cei mici să încurajeze mișcarea și un stil de viață echilibrat, prin metode cât mai interactive, așa că am creat o serie de activități pe care le-am numit „Jocurile video în viața reală”. Un exemplu de joc care face parte din această categorie este Subway Surfers, așa că ne-am adunat echipa fantastică și am dat startul jocului!


Am evidențiat cu cretă trei drumuri pe care participanții jocului au trebuit să alerge, întocmai cu sarcinile jocului. Pe parcursul traseului apăreau tot felul de obstacole pe care copiii trebuiau sa le evite mutându-se doar pe cele trei benzi desenate pe asfalt. Cel care reușea să evite toate obstacolele fără a le dărâma, era numit câștigător! Această activitate i-au ajutat pe participanți să își dezvolte viteza de reacție, simțul observației și o conduită preventivă, iar mai mult decât atât, au învățat să se încurajeze reciproc, să își susțină colegii și să îi ajute cu diferite „strategii” descoperite chiar de către ei înșiși.


Ne distanțăm fizic, dar nu și emoțional! Jocul a avut loc în condiții de siguranță respectând toate normele și procedurile impuse. De asemenea, activitatea s-a desfășurat într-o atmosferă destinsă și distractivă, datorită voluntarilor noștri implicați.


Distanțarea socială poate amplifica sentimente, gânduri și trăiri negative. De aceea ne preocupăm în permanență atât de sănătatea fizică, cât și de sănătatea psihică a celor implicați în activitățile noastre.


„Te provoc la joacă!”, te provoc să ai parte de un timp minunat alături de oameni minunați!



24 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page